Avio karte Emirates


Emirates destinacije

Pogledajte neke od cena avio karata ka destinacijama ka kojima leti Emirates.

Dubai - Ljubljana , Doha - Sarajevo , Dubai - Sarajevo, Dubai - Zagreb, Dubai - Beograd , Zagreb - Dubai, Sarajevo - Dubai, Sarajevo - Doha, Ljubljana - Dubai, Beograd - Zanzibar, Beograd - Hong Kong, Beograd - Seul, Beograd - Sejšeli,

Emirates avio karte cene

Emirates je nacionalna avio kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa sedištem u Dubaiju.

Ova kompanija je u kratkom periodu postala poznata širom sveta kao avio kompanija sa visokim standardima i vrhunskom uslugom.

Emirates je najveća avio kompanija na Bliskom Istoku, koja sa Međunarodnog Aerodroma Dubai izvodi preko 3600 letova nedeljno ka više od 140 destinacija u Evropi, Severnoj Americi, Bliskom Istoku, Africi, Aziji i Australiji.

Četvrta je avio kompanija na svetu po preletenim kilometrima. Emirates nema letove za Srbiju, ali ima code-share saradnju sa Flydubai-jem, pa je iz Beograda, sa presedanjem u Dubaiju, moguće leteti avio kartom Emirates-a ka brojnim destinacijama.

Flota Emirates-a je među najmlađima na svetu. U floti ove kompanije ne postoje mali avioni već su svi avioni veliki širokotrupni. Flotu aviona čine Airbus i Boeing. Svi avioni poseduju izuzetno opremljene kabine u ekonomskoj, biznis i prvoj klasi.