Avio karte Aeroflot


Aeroflot destinacije

Pogledajte neke od cena avio karata ka destinacijama ka kojima leti Aeroflot.

Njujork - Beograd , Moskva - Podgorica , Pariz - Ljubljana, Dubai - Ljubljana , Havana - Beograd , Kopenhagen - Beograd , Brisel - Beograd, Bukurešt - Beograd, Dizeldorf - Beograd, Frankfurt - Beograd, Hamburg - Beograd, Helsinki - Beograd, Kairo - Beograd, Kiev - Beograd, Kopenhagen - Beograd, Krasnodar - Beograd, Larnaka - Beograd, London - Beograd, Madrid - Beograd, Moskva - Beograd, Nica - Beograd, Pariz - Beograd, Sankt Petersburg - Beograd, Sofija - Beograd, Solun - Beograd, Stokholm - Beograd, Tel Aviv - Beograd, Frankfurt - Ljubljana, Moskva - Ljubljana, Minhen - Ljubljana, Varšava - Ljubljana, Moskva - Zagreb, Dubai - Zagreb, Dubai - Beograd , Zagreb - Dubai, Zagreb - Moskva, Podgorica - Moskva, Ljubljana - Varšava, Ljubljana - Minhen, Ljubljana - Moskva, Ljubljana - Frankfurt, Ljubljana - Dubai, Ljubljana - Pariz, Beograd - Hong Kong, Beograd - Seul,

Aeroflot avio karte cene

Aeroflot je nacionalna avio kompanija Rusije i jedna od najstarijih avio kompanija na svetu osnovana 1923. godine. Poznata je i kao bivša nacionalna avio kompanija Sovjetskog Saveza kada je ujedno bila i najveća avio kompanija na svetu. Sedište kompanije je u Moskvi i ona leti ka 116 destinacija u 52 zemlje. Aerodrom Šeremetjevo je glavna baza kompanije.

Aeroflot je član Sky Team alijanse, i prva je ruska avio kompanija koja je pristupila nekoj svetskoj alijansi.

Kompanija Aeroflot raspolaže flotom od 190 aviona iz porodice Boeing, Airbus i Sukhoi. To su avioni novije generacije koji su zamenili stare avione iz sovjetske ere. Kompanija je naručila  i 131 avion kojima će pojačati i osavremeniti svoju postojeću flotu.

Klase avio kompanije Aeroflot

  • Ekonomska klasa – udobna sedišta, ukusna jela, multimedijalni sistem za zabavu na dugim linijama, kao i ljubazne stjuardese i visok standard usluga – sve to vas očekuje u ekonomskoj klasi. U zavisnosti od dužine trajanja leta, postoji razlika u keteringu i sistemima za zabavu.
  • Komfort klasa – udoban let je sačinjen od mnogih detalja koji su obezbeđeni za sve putnike u New Comfort Class. Komforna sedišta, napredniji multimedijalni sistem, usb prikjučci, neke su od pogodnosti komfort klase. Ova klasa putovanja je raspoloživa na dugolinijskim letovima, na kojima leti Boeing 777.
  • Biznis klasa – putnici biznis klase imaju mogućnost prijavljivanja na let na posebnom šalteru, prolaze kroz brzu traku prilikom sigurnosnog pregleda i imaju pristup VIP salonima na više od 1000 aerodroma. Tip sedišta i ketering se razlikuju u zavisnosti od dužine trajanja leta, ali kvalitet usluge i komfor su svakako na visokom nivou. Na dugolinijskim letovima, sedišta se mogu razvući u krevet (full-flat).

Danas ovaj ruski prevoznik leti za oko 300 destinacija u 60 zemalja, između ostalih na aerodrome u Evropi, Aziji, Africi, na Bliskom istoku i u Južnoj Americi. U Srbiji ga putnici često koriste za putovanja u Kinu (Peking, Šangaj,   Guangzhou), na Tajland (Bangkok, Phuket) i Kubu (Havana), kao i za letove do destinacija u Rusiji kao što su Yekaterinburg, Soči, Samara, Krasnodar… Naravno sva presedanja su u Moskvi kada se nastavlja do krajnjih destinacija.

Online check-in

Za let Aeroflota možete se čekirati online minimum 24 h pre puta. Čekiranje na aerodromu je besplatno.